Monday, November 19, 2012

Përjetuan “tmerrin” e vërtetë në luna park…! (video)

Për disa njerëz, loja është e bukur, por kur nuk dinë se ç’është ajo, atëherë…! Shikoni këta dy të rinj në videon që alb-observer.com ju paraqet, ku pas entuziazmit të madh për të luajtur… vjen “tmerri” i vërtet të cilin besonani, askush nuk do dëshironte ta përjetonte…! Pamjet e kësaj video sa gazmore po dhe aq interesante që vërtet të le pa frymë mund ta shikoni videon në vijim.