Monday, December 3, 2012

Ledri Vula i bashkohët Ramushit

Lirimi i Ramush Haradinajt nga Tribunali i Hagës nuk u mirëprit vetëm nga liderët dhe qytetarët por edhe nga artistët kosovar. Është pikërisht ish reperi Ledri Vulaj i cili ka postuar një foto në rrjetin social Twitter ku shihet së bashku me ish kryeministrin e Kosovës Haradinajn.