Monday, November 19, 2012

Kësaj i thonë vjedhje! E shikon dhe s’e beson…! (video)

Sigurisht që i… pëlqeu! Por, nuk kishte para për ta blerë…! Çfarë bëri? Me pak fjalë, shkoi në dyqan si një kliente e mirë, e provoi dhe e zhduku… me mënyrë të atillë që askush nuk mund ta besoj! Nuk do u themi asgjë më tej…./alb-observer Shikoni këtë vjedhje spektakolare: