Tuesday, November 27, 2012

Shqiptari në Turqi, këtë gol për mrekulli (Video)

Servet Cetin ka realizuar një gol fantastik në kampionatin turk. Në ndeshjen mes Trabzonspor dhe Eskesehirspor, Cetin realizoi një gol për mrekulli në një solo aksion. Reprezentusi turk arriti të shmangë disa lojtarë në vrapin e tij për të konketizuar me një goditje të saktë.