Saturday, November 17, 2012

Vajzë aje në dijeni çfarë talenti ke?!(video)

Ka vetëm 13vjeç dhe ka talent te veçant që ju bën për vete.Quhet Karli Rouz Sonenkler dhe ne shikim te pare duket vajzë e thjeshtë ndersa fsheh aftesi te zerit të bukur shikone videon...../albtime