Tuesday, November 27, 2012

Aksident që të lë pa frymë! Shikoni se ç’i ndodh kësaj makine! (video)

Ndërsa çdo gjë duket normale dhe në qetësi të plotë, vetëm për disa sekonda çdo gjë ndryshon dhe kurrsesi nuk mund të imagjinohej ajo që do të ndodh. Ngjarja ndodhi kur makina tentoi të parakalonte një taksi! Çdo gjë ndodhi brenda 5 sekondave… Shikoni videon vërtet nuk keni për ta besuar: