Monday, November 19, 2012

Ja si nuk duhet të hedhet granata dorës (VIDEO)

Hedhja e granatave të dorës është një mjeshtri e cila duhet të mësohet dhe praksohet. Këtë e dinë të gjithë ata që kanë pasu përvojë me ushtri apo kanë marrë pjesë nëpër luftërat çlirimtare. Por gjithmonë gjenden ushtarë të "trashë" që nuk i mbajnë mend mësimet dhe bëjnë gabime fatale që mund të kushtojnë jetë. Shikoni se si një ushtarë kinez nuk e hedhë granatën e dorës siç duhet dhe për pak ti kushtojë me jetë ushtarit dhe përgjegjësit të tij.