Wednesday, November 21, 2012

Shikoni se si duket qarja e gomës në kamionin që lëviz shumë shpejtë (Video)

Gomat e vjetruara dhe pneumatik të shpenzuar mund të jenë fatal. Kjo mund të shihet edhe nga kjo video, ku një kampion ka pësuar qarje të gomës derisa qarkullonte në një autostradë në Tajvan.