Monday, November 19, 2012

Ngjarje emocionuese, si mbron një qen mikun e tij të vrarë nga makina (VIDEO)

Një video shumë prekëse. Të gjithë thonë se miku më i mirë i njeriut është qeni, por kjo kafshë shtëpiake që përdoret për shumë punë të mençura, dëshmoi edh enjë gjë. Në një fatkeqësi komunikacioni, një qen ishte goditur nga makina dhe kishte përsuar me jetë. Kështu që një qen sillej rreth e rrotur për të mbrojtur qenin tjetër duke mos lejuar askë që t'i afrohet, as edhe policët tjerë. Kjo ngjarje e pazakontë por edhe shumë e dhimbshme bllokoi komunikacionin për disa orë.