Monday, November 19, 2012

Kur pa nusen u tmerrua, e martuan me zor!

"Turbo” u bë dhëndri kur përpara iu shfaq nusja me të cilën duhet të kalojë pjesën tjetër të jetës. Ai bëri të pamundurën që t’i shpëtonte “zgjedhës” së martesës, por ja që të afërmit e tij nuk e lanë, duke e martuar me zor. Thonë që martesa është dita më e lumtur e jetës së një çifti, por kjo nuk vlen për këtë dhëndër fatkeq, sepse për të dita e martesës ishte dita më e hidhur. Ndiqni videon e mëposhtme dhe do të shikoni se gjatë ceremonisë martesore ishin të gjithë të kënaqur, përveç tij!