Sunday, January 13, 2013

Shikoni kamionin më të fuqishëm në botë (VIDEO)

Pa mëdyshje modeli më i fuqishëm i kamionëve janë ato të prodhimit suedez Scania. Në video n në vijim mund të shihni në praktikë një veprim të këtyre kaminëve që dëshmojnë fuqinë dhe qëndrueshmërinë e tyre.