Tuesday, January 15, 2013

Si të zhdukni monedhën me një laps të thjeshtë (VIDEO)

Si të zhdukni monedhën nga dora me një lap të thjeshtë. Kjo është një trik që do të tregoheni i aftë para shokëve dhe miqëve duke arritur që të zhdukni monedhën pa përdorur asnjë llok magjie apo diçka të ngjashme... Për më shumë video në vijim: