Thursday, January 17, 2013

Tuna nxjerr gjoksin në një koncert (Video)

Kohëve të fundit vazhdon të jetë këngëtarja e cila ka marrë vëmendjen të madhe. Gjatë një koncerti këngëtarja e njohur është ndier ne siklet në disa momente dhe nuk kishte kontrollin e duhur me gjoksin e saj.