Friday, January 25, 2013

Kështu nokautohet Vitali Klitschko (video)

Vitali Klitschko është një prej boksierëve më të mirë në histori. Por, pak kush e di se ai e filloi karrierën si kick-bokser. Humbjet e tij për një kohë të gjatë përmenden si mit urban, por edhe vetë ukrainasi rrallë herë flet për to. Sot më në fund i erdhi fundi një tregimi për humbjen e tij kundër anglezit Pele Reid. Një xhirim nga viti 1992 i shfaqur në Youtube tregon se Reid me një goditje atraktive e nokautoi Klitschkon. Vitali ishte kampion i botës në kategorinë e rëndë të versionit WAKO. Si kick-bokser realizoi 34 fitore, 22 me nokaut. Pësoi tre humbje nga Reid, William Van Roosmalen dhe James Warring. /Dukagjini.com