Tuesday, January 15, 2013

Aksident i tmerrshëm me kerrin e nuses (VIDEO)

Jo rrallë herë gëzimet e mëdha transferohen në vaj dhe mërzi. Kështu ndodhi edhe në këtë rast ku gjatë ceremonisë së dasmës ndodhi një fatkeqësi komunikacioni ku kishte edhe viktima. Shikoni video se si janë dëmtuar makinat e dasmërove. Për më shumë video në vijim: