Monday, January 14, 2013

Dasëm: Si thehen shishet për kokën e dhëndrrit (VIDEO)

Si kërsasin shishet e pijeve nëpër dasma. Video në vijim, ku shihen disa rusë të çmendur që në ceremonitë e dasmave bëjnë kërdi duke thyer e duke u rrahur. Veç këtyre pamjeve në këtë video shihen edhe disa raste interesante dhe njëkohësisht edhe të çmendura që veç në Rusi mund të ndodhin. Shikoni pamjet me rusët e çmendur.