Monday, January 14, 2013

Ura më e frikshme në botë

Ura Titlis Cliff Walk e cila gjendet në Alpet zviceriane konsiderohet si ura e varur më e frikshme për t'u kaluar. Ura e cila gjendet në lartësi mbidetare prej 3,238 metrash është e gjërë 1 metër dhe e gjatë rreth 100 metra. Ura e varur në malin Titlis ka kushtuar një milion euro ndërsa ndërtimi i saj ka zgjatur pesë muaj.