Thursday, January 17, 2013

Çfarë heqin punonjësit e bankës për të sistemuar paratë e klienteve (Foto)

Shikoni se cfare heqin punonjësit e një banke në Kinë për të numëruar dhe sistemuar paratë që ka depozituar një klient. Klienti, zoti Cui, kishte mbledhur rreth 162 mijë jen, ose afër 20 mijë euro, për një periudhë prej gjashtë muajsh. Cui kishte kërkuar në shumë banka të depozitonte shumën, por vetëm një Banka Zhengzhou në Henan pranoi të merrte shumën. /albeu.com/