Saturday, January 12, 2013

Cristiano Ronaldo i iku policisë!

Cristiano Ronaldo ka "fluturuar" në njërqn nga rrugët e Madridit. Ylli portugez ishte me veturën e tij të dashur, Lamboghinin duke tejkaluar me të të gjitha rregullat dhe normat e vozitjes. Ronaldo thuhet se ka qenë në një shpejtësi aq të madhe me veturën e tij sa që nuk ka mundur ti ndalet as policisë. Guardia Civil thuhet se i është vënë prapa Ronaldos i cili e ka pranuar se nuk ka mundur veturën për shkak të shpejtësisë. Ronaldo pritet të dënohet nga policia spanjolle pasi ka shkelur rregullat në komunikacion./Indeksonline/