Wednesday, January 16, 2013

Fshati që po fundoset çdo ditë nga pak

Sipërfaqja e këtij fshati po shembet nga shkaqe akoma të pazbuluara.Shembjet e herëpashershme të cilat kanë filluar që para 5 muajve, po frikësojnë fshatarët pasi një ditë edhe vendi ku gjendet shtëpitë e tyre mund të përjetojnë të njëjtin fat. Ne videon meposhte mund te shifni se si dheu shembet nga mbrenda dhe kjo shembje po ngjalle frike te madhe tek banoret e ketij fshati.