Wednesday, January 16, 2013

Heziton të hidhet nga ura për vetëvrasje, i japin shkelmë nga prapa (Video)

Edhe durimi e ka një kufi. Një zjarrfikës, i cili ishte në shërbim në Arabinë Saudite, i ka dhënë një ndihmë një burri, i cili kishte dalë dhe kërcënonte se do të hidhej në tentativë për të vrarë veten. Por realisht, ai që donte të vriste veten hezitonte të hidhej, teksa poshtë tij përgatisnin dyshekun për ta pritur në rast hedhjeje. Por pasi kanë pritur më kot për disa minuta, u desh ndërhyrja e zjarrfikësit me shkelm nga prapa, për ta hedhur... Sigurisht, burri ka përfunduar në dyshek, duke shmangur edhe dëmtimin më minimal. Një video e publikuar në Youtube tregon se ç\'ndodhi realisht.