Tuesday, January 15, 2013

Shikoni çka fluturon nga ky kamion dhe çfarë dëmi sjellë (VIDEO)

SHikoni sa është bërë rrezik që të vozitet nëpër rrugë. Ky vozitës ishte duke ecur rrugës si tij me makinën e vet, kur për një momnent, papritur i flutorn një objekt i fortë dhe i theu xhamin e makinës së tij. Shikoni rastin se çka ndodhi më pas në video në vijim.