Sunday, January 13, 2013

Te shqiptarët ka "Lady Gaga" mashkull - çudi (VIDEO)

Çka nuk gjen te shqiptarët. Te ne ka edhe Lady Gaga mashkull. Tipi prezantohet në spektaklin e njohur shqiptar X-factor edhe atë me një këngë të Lady Gagas edhe thotë se dëshiron të bëhet një Lady Gaga shqiptar edhe atë mashkull... Shikoni sjelljen dhe prezantimin e tij në video në vijim: