Thursday, December 13, 2012

OOOPS Atifetja Remix në Kuvend (Video)

Nuk ndalet së gabuari presidentja Atifete Jahjaga dhe këtë herë i kemi bërë një remix, teksa Ismet Beqiri i LDK-së ka probleme me fqinjë të zhurmshëm