Tuesday, December 11, 2012

Ky njeri e bën cunamin (VIDEO)

Ky njeri e bën cumanin. Shikoni video n se si lëshohet në pishinë dhe çka ndodh pasi që ky të hyjë në ujë. Një video që ka realizuar miliona shikime. Videon në vijim: