Saturday, December 29, 2012

Messi, "sa keq" të jesh i famshëm (Video)

Lionel Messi vazhdon të jetë në Argjentinë, në vendlindjen e tij në Rosario për pushimet e fundvitit. Ylli argjentinas po kalon kohën më të madhe me familjen e tij, duke e ditur se njihet si "djalosh mamaje". Por atëherë kur Messi lë shtëpinë e tij dhe del në rrugët e Rosarios, fansat e tij po i'a ruejnë "derën e shtëpisë". Kështu ishte edhe sot në mëngjes kur dhjetëra fansa me të parë se Messi ka dalur në rrugë me veturë, ata e ndalët veturën e tij duke kërkuar një autograf apo një foto me të. Leo me madhështinë e tij nuk pritoj ta bëjë këtë gjë për të vazhduar rrugën më pas.