Friday, December 14, 2012

Orhan sheiku!

Personazhi i famshëm nga seriali vendor ‘Kafeneja Jonë’, Orhani, i luajtur nga aktori Fatmir Spahiu, ka marrë një tjetër rol në xhirimet që ky aktor po zhvillon për Vitin e Ri. ‘Oki’ është mbuluar si një sheik arab në një harem, i rrethuar me shumë vajza të bukura dhe valltare. (ORAinfo)

KLIKO NE KATRORIN MEPOSHTE PER TE SHIKUAR VIDEON: