Friday, December 14, 2012

Bashkëshortja e Ibrës, nuk e përmban veten në kërcim

Në raste martesash edhe bashkëshortja bukuroshe e Zlatan Ibrahimovic nuk e përmban veten nga ritmnet e muzikës. Me një fustan të gjatë dhe me dekolte seksi, Helena Seger ka filluar të kërcejë në Malmo, në martesën e Percy Nilsson, pronar dhe themelues i skuadrës së Hockey në akull të qytetit. Mungesa e Ibrës nuk ëdhtë ndier nga Seger, të paktën kështu duket.