Saturday, December 15, 2012

Pamja e Re e Facebook-ut

Ky eshte nje dizajn i ri i rrjetit social Facebook nga Staffi i Facebook. Mendohet qe ky dizajn i ri do kete me shume persona te kenaqur nga ndryshimet e bera ne rrjetin më të famshëm social dhe eshte me i lehte për përdorim. Shume opsione te reja jane shtuar edhe sic mund te shihni ne foto Inbox, Notification dhe Friend Requests jane zhvendosur ne nje menyre me te lehte per tu perdorur dhe per tu pare.Gjithashtu para pak kohe, ndryshim drastik pësoi edhe pamja e albumeve dhe galeria e fotove në Facebook. E cila pa dyshim la shumë përdorues të kënaqur nga mënyra se sa pozitivisht është pranuar ndryshimi.