Tuesday, March 19, 2013

Mercedes me performancë të lartë AMG

Fillimisht makina Mercedes dallohej me rrotat e para dhe me dy njësi prej 4 cilindrash. Më pas ajo dallohej me ndërruesin manual të shpejtësisë. Por , nga fundi i vitit tregun do ta pushtojë nj ë Mercedes i ri , më i shpejt dhe më i fuqishëm. Ai do të ketë performancë më të mirë të versionit AMG .