Tuesday, March 19, 2013

Nuk e dinte se lajmet po transmetoheshin live, dhe ja cka ndodhi (VIDEO)

Gafë gjatë emisionit të lajmeve në televizioni lokal turk "Ajans 17". Sapo fillon prezantimin e lajmeve, një personel i stafit shfaqet pas tij duke bërë gjeste qesharake. Spikeri ngelet i shtangur ndërsa pas pak vazhdon me lajmet. Shihni më sipër videon. /albeu.com/