Wednesday, March 20, 2013

Prit pak, në dasma duhet të jemi të gëzuar të gjithë (VIDEO)

Një vogëlushe e luleve është kthyer në një sensacion në internet, pasi është filmuar duke qarë me të madhe ndërsa i drejtohej altarit ku do martohej një çift. Video simpatike është postuar në faqen e America’s Funniest Home Videos dhe është kthyer në hit. Nuk dihet se çfarë e ka shkaktuar të qarën tek vajza e vogël, por supozohet se do ketë qenë prania e madhe e njerëzve.