Friday, October 19, 2012

Makinat e reja të 2013(Foto)


klasifikim të automjeteve të reja për vitin e ardhshëm. Makinat po bëhen më efiçentë dhe më të shpejta. Modele të ndryshme tani mund të lexojnë e-maile, të gjejnë adresa, të parkohen vetë, madje dhe të shmangin vetë aksidentet.